Beleid voor retourneren en terugbetalen

Haluamme ennen kaikkea, että olet tyytyväinen ostoosi! Jos jokin ei näytä tai tunnu oikealta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@luxus-amsterdam.com ja me korjaamme sen!Muista, että käytäntömme on vain 14 päivää vaihto-/palautuspyyntöjä varten. Jos 14 päivää on kulunut siitä, kun ostit tuotteen, emme valitettavasti voi tarjota sinulle vaihtoa tai hyvitystä.Muista myös, että tekemällä tilauksen hyväksyt kaikki seuraavat asiat:Tällä hetkellä emme tarjoa hyvityksiä missään olosuhteissa, tarjoamme vain vaihtoja. Jos tuotteesi on viallinen, sinun ei tarvitse palauttaa alkuperäistä tuotetta, vaan lähetämme sinulle korvaavan tuotteen maksutta.Hygieniasyistä ja tuotteemme räätälöinnin vuoksi emme tee muutoksia tai anna täyttä palautusta, ellei saamassasi tuotteessa ole suuria ongelmia.Tässä on artikkeli:

Se eroaa merkittävästi näkemästäsi kuvauksesta tai esikatselusta;
Vahinko, joka johtuu tehtaallamme tai kuljetusliikkeessä tapahtuneista vioista;
Ei ole sitä, mitä tilasit;
Huomaa, että muissa tapauksissa (joita ei ole mainittu edellä) tarjoamme vain osittaisen hyvityksen (pois lukien toimituskulut).HUOM:Tarjoaa palautuksia tai vaihtoja tuotteille, jotka on ostettu osana erikoistarjouksia tai kampanjoita.

Emme yleensä hyväksy hyvitystä tai vaihtoa esimerkiksi asiakkaan virheiden vuoksi:

Väärät koot, kuviot, värit jne.

Suunnitelman esikatselun laiminlyönti sen varmistamiseksi, että se on suunniteltu oikein (koska kaikki tulostustiedostomme luodaan automaattisesti täsmälleen samoin kuin verkkosivustomme esikatselu),

joten tarkista tilauksesi huolellisesti ennen uloskirjautumista varmistaaksesi, että tilauksesi on oikea.

Salli 20% ero mainostettujen kuvien ja saamasi todellisen tuotteen välillä, koska mainostetut kuvat voivat joskus poiketa hieman todellisesta tuotteesta valaistuksen tai näytön näytön vuoksi kuvauksen aikana.Jos haluat tehdä reklamaation, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@luxus-amsterdam.com ja anna seuraavat tiedot (tämä on pakollista):

Tilausnumero
Video / kuva viallisesta tuotteesta
Jos reklamaatiosi koskee kirjoitusvirhettä, sinun on liitettävä mukaan kuva virheestä.
Jos vaatimuksesi koskee tulosteen kokoa tai asentoa, aseta mittanauha, tikku tai viivoitin asianomaisten kuvien päälle.
Jos jokin osa tuotteestasi puuttuu, lähetä meille valokuva vastaanottamasi paketin kannesta ja lähetysetiketistä, jotta voimme lähettää sen tuotanto-osastollemme ongelman tutkimista varten.
Täydellinen toimitusosoite
Yhteyshenkilöiden puhelinnumero
Tukitiimimme tarkastaa lähettämäsi kuvat/videot viallisesta tuotteesta, ja jos tuote on kelvollinen, lähetämme tuotteen takaisin sinulle ilman lisäkustannuksia. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että korvaavan tuotteen lähettäminen on epäkäytännöllistä, hyvitämme tukikelpoisen tuotteen koko hinnan (mukaan lukien toimituskulut).